Cum să alegi o lenjerie de pat potrivită?

Cum să alegi lenjeria de pat potrivită? Deși poate părea o chestiune banală la prima vedere, paturile, dormitoarele și mai ales cearșafurile în care dormim contează foarte mult.

Pentru a avea un somn linistit, relaxant si reparator, trebuie sa respectam anumite criterii atunci cand alegem aceste elemente În acest articol, ne vom concentra pe ceea ce facem cel mai bine, lenjeria de pat.

Materialul contează foarte mult!

Damasc: Fie ca este vorba de o pensiune sau de un hotel, alegerea lenjeriei de pat de calitate iti va garanta o retinere in timp si va asigura ca lenjeria de pat va arata ca noua dupa cateva spalari.
Lenjeria de damasc 100% bumbac devine din ce în ce mai populară datorită raportului calitate-preț pe care îl promite.
Acest tip de lenjerie este de cea mai bună calitate și arată cel mai bine pe tot parcursul anului, fie că este primăvară sau vară, când rămâne răcoroasă este cel mai confortabil. Iarna se încălzesc, astfel încât toată lumea se simte mai bine în camera lor.
Satin de bumbac: Știm că lenjeria intimă din satin de bumbac este peste tot. De cele mai multe ori, sunt aleși pentru prețul scăzut și calitatea medie Lenjerie intimă cu o atingere mai fină, dar moale.

Finet: Acest material a fost foarte popular în țara noastră în ultimii ani, datorită grosimii sale.

Cel mai bun sezon pentru a folosi această lenjerie este, desigur, sezonul rece, cu excepția țesăturilor foarte groase Materialul nu este mult diferit de bumbacul satinat și calitatea este peste medie A adăugat și microfibră (aproximativ 20%), dar este încă foarte popular în nopțile reci de iarnă
100% bumbac: Evident, cel mai cunoscut material pentru realizarea așternutului.

Se mai numește și Ranforce Cotton, așa că de acum încolo nu te vei încurca când vei vedea această mențiune Bumbacul 100% este puțin mai rigid, dar asta pentru că nu conține microfibră sau poliester Acest lucru îl face foarte calitativ, atât din punct de vedere tactil, cât și dintr-o rupere, decolorare sau alt eveniment neplăcut.

Nu ezita să iei legătura cu noi pentru o ofertă personalizată de lenjerii de pat!